Mine gode venninne Jenny Fossum Grønn har sammen med samboer Sigve Reiso bygget et veldig sjarmerende steinovnsbakeri på Uppigard øverst i Tessungdalen. Bare 20 min kjøring fra Austbygde sentrum (og Sjøtveit Gård). Jeg var der med min familie på skjærtorsdag, men de har åpent også på påskeaften kl 11-13. Se mer info på Høgt heva sin
facebookside. Selve huset er et nyoppsatt gammelt laftet tømmerhus og kjøkkeninnredningen er laget av en annen venninne av meg
Tine Spuur. Hun bor i Atrå, men har laget innredningen med materialer fra Uppigard. Det meste i dette bakeriet er gjennomført og det har en klar miljøprofil. Veldig koselig å komme inn i et rom som dufter nybakt brød og har detaljer som gjør at det oser av sjarm. Og stas å måtte vente til bollene er ferdig stekt i steinovnen, for så å få de servert nystekt sammen med nylagd kokekaffe.
|
Jenny får god hjelp av barna Åvald og Ylva |
|
Inngangspartiet pyntet til påske |
|
Nystekte boller med vaniljekrem |
|
Nydelig amerikansk ostekake og kokekaffe |
|
Det nye bakeriet har allerede vunnet en pris! |
|
Jenny i full sving med baksten |
Kommentarer
Legg inn en kommentar